maalaus­palvelut

Laadukkaat maalauspalvelut Pirkanmaalla.

Kattavat maalauspalvelut eri kohteisiin

Ylöjärveläisenä maalaus liikkeenä palvelemme sinua maalaustöiden ammattilaisena alkukartoituksesta loppukatselmukseen. Isot tai pienet maalaus urakat suunnitellusti.

Sisämaalaus

Uudella maalipinnalla, tehosteseinällä tai värin vaihtamisella saadaan luotua tilaan uusi ilme. Toteutamme kaikki sisämaalaukset katosta lattiaan yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Ulkoverhous maalaus

Maalipinta suojaa ulkoverhousta säältä sekä antaa ilmettä talolle. Talo kannattaa maalata noin 15-vuoden välein. Mitä huonompaan kuntoon maalipinnan päästää, sitä työläämpi ja kalliimpi maalauksesta tulee.

Kattopalvelut

Katto on alttiina säärasituksille ympäri vuoden. Tämän takia katto pitää huoltaa ja maalata säännöllisin väliajoin. Meiltä tämä onnistuu.

kaiken kattavat maalauspalvelut

Kattavat maalauspalvelumme vastaavat projektisi jokaista tarvetta, taaten huippulaadun ja tyytyväisyyden.

ulkomaalaus

Talon maalaus on yksi talon  tärkeimmistä remonteista. Talon maalauksella on kaksi tehtävää. Ne ovat suojata verhoilua kosteudelta, auringon UV säteilyltä ja epäpuhtauksilta, sekä antaa myös kauniin ilmeen kodillesi.

 

Talon maalaus on tehtävä noin 15 vuoden välein. Meillä Suomessa talven kovat pakkaset sekä kesällä lähes ympäri

vuorokauden paistava aurinko kuluttavat pintoja. 

Huoltomaalaukseen on hyvä havahtua siinä vaiheessa, kun talon eteläpuolen seinällä alkaa olemaan merkkejä maalipinnan haalistumisesta, pientä hilseilyä tai likaa, joka on tarttunut pintaan. Oksien kohdat, pontit ja lautojen alareunat alkavat hilseillä ensimmäisenä.

 

Jos maalauksen jättää tekemättä, niin maalipinta alkaa hilseilemään laajasti. Tällöin  kosteus pääsee imeytymään pintoihin aiheuttaen halkeilua ja lahoamista. Huoltomaalauksella ehkäistään siis laajempaa verhoiluremonttia, joka on kallis toteuttaa.

 

Talon maalaus urakka alkaa aina pohjatöillä. Kaikki hilseilevä maali, pihka ja lika on poistettava ennen maalausta, jotta varmistetaan maalin pysyvyys. Pohjamaalaus suoritetaan kohdille, joissa maali hilseilee kokonaan pois. Ensisijaisen tärkeää maalatessa on käyttää tarpeeksi maalia. Myös maalauksen järjestelmällinen eteneminen ja viimeistelty työ takaavat parhaan lopputuloksen.

Tiilikatto

Betonitiilet ovat pinnoitettu, jotta tiilen pinnasta tulee mahdollisimman kestävä. Kovien kelirasitusten takia pinnoitus kuluu kuitenkin ajan saatossa pois ja tiilen pinnasta tulee karhea ja hauras. Lika ei enää huuhtoudu sateiden mukana pois vaan alkaa kasvamaan sammalta. Sammaltupsut pitävät katon saumat märkinä ja nopeuttavat katon kulumista entisestään. Kun pinnoitus on kulunut kokonaan ja betonitiili on näkyvissä, niin tällöin vesi pääsee pieniin rakoihin, jotka jäätyvät keväällä ja syksyllä. Tästä syystä tiiliä  alkaa halkeilemaan.

Tiilikaton pinnoitus kestää noin 10-15 vuotta, jonka jälkeen se pitää pinnoittaa. 

Ensiksi kaikki haljenneet tiilet vaihdetaan ja läpivientien tiiveys tarkastetaan. Katto pestään korkeapainepesurilla. Korkeapainepesulla katolta poistetaan kaikki sammal ja lika. 

Pohjatöiden jälkeen katolle levitetään kasvustontorjunta-aine. Tämän jälkeen katto pinnoitetaan haluttuun sävyyn korkeapaineruiskulla kahteen kertaan, jotta lopputuloksesta saadaan tasainen ja kestävä.

Lopuksi siivotaan jäljet ja käydään työ läpi asiakkaan kanssa.

Peltikatto

Uudet sinkityt peltikatot on maalattava. Maalipinta suojaa peltiä kelien rasitukselta sekä tuo taloon ilmettä. Maalauksella suojataan kattoa ruostumiselta ja hyvin tehdyllä maalauksella jatketaan peltikaton käyttöikää reilusti.

Peltikaton maalaus urakassa pohjatyöt aloitetaan aina pintojen pesulla. Pesu suoritetaan ammoniakkia sisältävällä pesuliuoksella, jolla saadaan lika pois ja varmistetaan maalin tartunta. Ruosteiset kohdat käydään läpi hiomalaikalla sekä näihin tehdään ruosteenestomaalaus. Ennen maalauksen aloittamista katon annetaan kuivua. Maalaus suoritetaan kahteen kertaan.

Isoihin jo huonoon kuntoon päässeitä peltikattoja maalataan erityisellä korrosionesto pinnoitteella, jolla saadaan katto kuntoon eikä kallista kattoremonttia tarvita.

sisämaalaus

Sisämaalauksella saadaan helposti uutta tunnelmaa tilaan. Jo tehosteseinän maalauksella tai kulahtaneiden pintojen päivityksellä tilaan tulee uuden tuntu.

Uudiskohteessa pinnat ylitasoitetaan Teknoksen laadukkailla valmistasoitteilla.

Ota meihin yhteyttä!

Niin tulemme ilmaiselle arviokäynnille.

Toivottu työn aloituspäivä
Scroll to Top